Les activitats que es realitzen a l’associació giren entorn a quatre punts forts; la creativitat, la solidaritat, l’estudi i l’esport.

Creativitat

La creativitat apareix en molts àmbits de la vida, i ens ajuda a desenvolupar moltes virtuts. A Llar treballem la creativitat  i el desenvolupament de la imaginació a través de quatre disciplines:

– Arts escèniques
– Arts plàstiques
– Arts culinàries
– Descobrint la ciència

Durant el curs es treballen diferents activitats de teatre, música. La nostra activitat més important són els Sketchs de Llar, on hi participen diferents associacions d’arreu d’Espanya.

Solidaritat

Per Llar és molt important ajudar a les associades a créixer en l’àmbit personal. No es pot entendre aquest creixement sense tenir cura dels altres, per això s’organitzen regularment activitats d’àmbit solidari.

Aquestes activitats les ajuden a valorar millor el que tenen i a compartir-ho amb els altres.

Estudi

A Llar s’ofereix a les associades la possibilitat d’estudiar cada tarda a les seves instal·lacions. L’estudi és dirigit i vigilat per una persona qualificada, que té cura de que hi hagi:

– Bon ambient d’estudi
– Silenci
– Aprofitament del temps
– Resolució de dubtes

A Llar també s’ofereix la possibilitat d’accedir al programa  INTELLIGO®, coordinat per la fundació Pineda.

També s’imparteixen cursos CM6® cada trimestre.

Esport

Dins de l’educació no hi pot faltar l’esport, eina amb la que es poden desenvolupar hàbits molt positius tan per la salut com per l’esperit com són l’afany de superació, l’esforç, el treball en equip, gaudir de la natura, etc.