ACTIVITATS

AGENDA

Amb la situació generada per la covid-19, les activitats estan subjectes a les actualitzacions de la normativa aplicada a les activitats de lleure. 

ACTIVITATS ORDINÀRIES

Les sòcies de Llar poden gaudir d’una oferta d’activitats fixes durant la setmana. Podeu consultar la programació actual al següent quadre.

ACTIVITATS EXTRES

Els caps de setmana organitzem el que anomenem activitats extres, on aprofitem per fer sortides per la ciutat, excursions i contacte amb la natura, o activitats a la mateixa seu de Llar. També s’inclouen aquí les sortides de cap de setmana o els campus i convivències als períodes de vacances. Les activitats extres estan obertes a no sòcies, amb prèvia inscripció. 

 

PROGRAMES ESPECÍFICS

Els programes específics són activitats amb continuïtat, amb una duració trimestral o anual, que giren al voltant d’una temàtica i on es treballen uns objectius formatius concrets. Aquests programes específics estan oberts a no sòcies, amb prèvia inscripció. 

Si esteu interessats en mantenir-vos al dia de les activitats que fem, podeu contactar amb nosaltres mitjançant el formulari.