ACTIVITATS

AGENDA

Amb la situació generada per la covid-19, les activitats estan subjectes a les actualitzacions de la normativa aplicada a les activitats de lleure. 

ACTIVITATS ORDINÀRIES

Les sòcies de Llar poden gaudir d’una oferta d’activitats fixes durant la setmana. Podeu consultar la programació actual al següent quadre.

3r i 4t de primària

Per a les nenes d’aquests cursos tenim preparat dos grans projectes d’activitats que es desenvoluparan els divendres a la tarda.

El projecte Show i el projecte Artist.

5è i 6è de PRIM, 1r i 2n ESO

A partir de 5è les nostres sòcies, tenen preparades activitats entre setmana i com no, segueixen amb els projectes Xou i Artist dels divendres.

Entre setmana tindran un espai dedicat a l’estudi, en sales especifiques per a aquesta activitat, cuidades per una monitora que ajudarà al fet que hi hagi un bon ambient de treball i silenci.

També se’ls donaran capsulas puntuals de tècniques d’estudi.

Entre setmana s’ofereixen a cada sòcia, segun les seves inquietuds activitats de guitarra, cuina, art, etc.

ACTIVITATS EXTRES

Els caps de setmana organitzem el que anomenem activitats extres, on aprofitem per fer sortides per la ciutat, excursions i contacte amb la natura, o activitats a la mateixa seu de Llar. També s’inclouen aquí les sortides de cap de setmana o els campus i convivències als períodes de vacances. Les activitats extres estan obertes a no sòcies, amb prèvia inscripció. 

 

PROGRAMES ESPECÍFICS

Els programes específics són activitats amb continuïtat, amb una duració trimestral o anual, que giren al voltant d’una temàtica i on es treballen uns objectius formatius concrets. Aquests programes específics estan oberts a no sòcies, amb prèvia inscripció. 

Si esteu interessats en mantenir-vos al dia de les activitats que fem, podeu contactar amb nosaltres mitjançant el formulari.